L.P. |
DATA |
TEMATYKA |
37 |
08-04-2013 |
Ochrona przed szkodnikami według BRC, IFS i TESCO |
36 |
03-09-2010 |
Biologiczne metody zwalczania much |
35 |
12-05-2010 |
Pluskwy i obrzeżki - zagrożenie epidemiologiczne oraz zwalczanie |
34 |
27-04-2010 |
Preparaty
i urządzenia w nowoczesnej ochronie przed szkodnikami |
33 |
28-01-2010 |
Międzynarodowe
i krajowe normy oraz standardy ochrony obiektów przed szkodnikami |
32 |
14-03-2009 |
Systemy
Jakości w
Produkcji i Dystrybucji Bezpiecznej Żywności. Regulacje Prawne |
31 |
18-10-2007 |
Tytuł
specjalisty w zakresie dezynfekcji dezynsekcji i deratzacji |
30 |
17-01-2007 |
Audytor
wewnętrzny |
29 |
29-03-2006 |
Szkolenie w zakresie auditowania systemów ISO
9001:2000 i HACCP wg. Codex Alimentarius |
28 |
18-12-2005 |
Uzyskanie
kwalifikacji w zakresie wykonywania zabiegów odkażania i zwalczania
szkodników w zakładach o wymaganiach weterynaryjnych |
27 |
13-10-2005 |
Zadania
ekip DDD w profilaktyce i zwalczaniu wysoce zjadliwej grypy ptaków |
26 |
17-09-2005 |
Podyplomowe
Studium Zwalczania Szkodników w Przemyśle Spożywczym |
25 |
17-09-2005 |
Sesja
szkoleniowa z zakresu PEST CONTROL |
24 |
12-01-2005 |
DERATYZACJA
- szkolenie II stopnia |
23 |
08-12-2005 |
D.D.D. w systemach jakości zapewniających bezpieczną
żywność |
22 |
24-11-2004 |
DEZYNFEKCJA
- szkolenie II stopnia |
21 |
08-11-2004 |
D.D.D. w zagrożeniach bioterrorystycznych |
20 |
27-10-2004 |
DEZYNSEKCJA
- szkolenie II stopnia |
19 |
20-10-2004 |
Integrowane
metody ochrony przechowywanych produktów przed szkodnikami - IPM.
Zamienniki Bromku Metylu |
18 |
12-03-2004 |
SPECJALISTA
SYSTEMU HACCP |
17 |
03-03-2004 |
Zwalczanie
szkodników w małych przedsiębiorstwach spozywczych
wdrażających system HACCP |
16 |
26-02-2004 |
Zwalczanie
szkodników sanitarnych w świetle integracji z Unią Europejską |
15 |
20-02-2004 |
Rola i
znaczenie DDD w systemach zapewnienia bezpieczeństwa żywności w całym
łańcuchu produkcyjnym "od pola do stołu konsumenta" |
14 |
16-11-2003 |
Szkodniki
drewna wyrobionego i ich zwalczanie. Integrowane metody zwalczania
szkodników w pomieszczeniach muzealnych |
13 |
05-11-2003 |
Międzynarodowa
wymiana doświadczeń nt. PEST CONTROL w
przemyśle spożywczym |
12 |
18-10-2003 |
Ochrona
obiektów zakładów spozywczych przemysłu
spożywczego przed szkodnikami. |
11 |
08-10-2003 |
Kurs
podstawowy z zakresu dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji |
10 |
20-05-2003 |
Ochrona
obiektów lecznictwa przed szkodnikami |
9 |
01-03-2003 |
Szkodniki
magazynowe i ich zwalczanie zgodne z wymogami systemu HACCP |
8 |
22-06-2002 |
Dezynsekcja
i Deratyzacja |
7 |
19-06-2002 |
Specjalistyczne
seminarium na temat stosowania środków wytwarzających fosforowodór |
6 |
09-04-2002 |
DDD w
ochronie zdrowia publicznego |
5 |
28-02-2002 |
Szkolenie
dla wykonujących zabiegi środkami ochrony roślin oraz nabywających i
stosujących środki ochrony roślin zaliczanych do b. toksycznych |
4 |
20-02-2003 |
Warsztaty
deratyzacyjne |
3 |
22-06-2001 |
Problem
szkodników w zakladach przemysłu
spożywczego, magazynach i w supermarketach |
2 |
30-05-1996 |
Szkolenie
w zakreśie preparatów zawierających dichlorfos |
1 |
01-08-1996 |
Szkolenie
w zakresie przeprowadzania zabiegów DDD |